
Medium Line
Wyposażenie produkcyjnych centrów gotowania
Funkcjonalne rozwiązania dla gastronomii i cateringu
Urządzenia Medium Line to podstawowy asortyment wyposażenia profesjonalnych centrów gotowania, restauracji, stołówek, cateringu i szeroko rozumianej gastronomii. Prosty, solidny, autonomiczny i wielofunkcyjny sprzęt średniej wielkości zaprojektowany z myślą o bezproblemowej realizacji codziennych potrzeb produkcyjnych małych i średnich firm branży usług gastronomicznych.
Uniwersalne urządzenia dla profesjonalnych kuchni
Linia oferuje trzy modele wielofunkcyjnych maszyn; wychylnych szybkowarów i patelni, dostępnych w wersjach ogrzewanych elektrycznie, gazowo lub parowo, o pojemności do 500 litrów, opcjonalnie wyposażonych również w pokrywy ciśnieniowe autoclave. Trwałe i wydajne kotły stanowią skuteczne rozwiązanie odpowiadające na rzeczywiste potrzeby osób pracujących przy produkcji posiłków w sektorze gastronomicznym, gwarantując najprostsze i zarazem uniwersalne rozwiązania dla gotowania na wysokim profesjonalnym poziomie. Gotowanie jest po prostu „EASY…”
nowoczesna technika piekarnicza i spożywcza
HERT Sp. z o. o. Sp. k.
ul. Odlewnicza 4A
03-231 Warszawa
tel. +48 22 59 40 500
fax +48 22 59 40 526
biuro@hert.pl
NIP: 5240018433
KRS: 0000320210