Easybaskett

Easybratt

Easypan

Medium Line

Wyposażenie produkcyjnych centrów gotowania

Funkcjonalne rozwiązania dla gastronomii i cateringu

Urządzenia Medium Line to podstawowy asortyment wyposażenia profesjonalnych centrów gotowania, restauracji, stołówek, cateringu i szeroko rozumianej gastronomii. Prosty, solidny, autonomiczny i wielofunkcyjny sprzęt średniej wielkości zaprojektowany z myślą o bezproblemowej realizacji codziennych potrzeb produkcyjnych małych i średnich firm branży usług gastronomicznych.

Uniwersalne urządzenia dla profesjonalnych kuchni

Linia oferuje trzy modele wielofunkcyjnych maszyn; wychylnych szybkowarów i patelni, dostępnych w wersjach ogrzewanych elektrycznie, gazowo lub parowo, o pojemności do 500 litrów, opcjonalnie wyposażonych również w pokrywy ciśnieniowe autoclave. Trwałe i wydajne kotły stanowią skuteczne rozwiązanie odpowiadające na rzeczywiste potrzeby osób pracujących przy produkcji posiłków w sektorze gastronomicznym, gwarantując najprostsze i zarazem uniwersalne rozwiązania dla gotowania na wysokim profesjonalnym poziomie. Gotowanie jest po prostu „EASY…”

wybierz urządzenie z serii Medium Line