Ciucimix 30

Firfast 25

Firfast 80

Frybrat

Fast Line

Rozwiązania dla małej gastronomii

Kompaktowe i wszechstronne systemy gotowania

Fast Line – linia kompaktowego i wytrzymałego sprzętu do obróbki termicznej produktów spożywczych o wszechstronnym zastosowaniu w małych i średnich centrach gastronomii: restauracjach, punktach szybkiej obsługi, stołówkach czy kantynach oraz jako urządzenia wspomagające produkcję np. w cukiernictwie. Precyzyjne, autonomiczne urządzenia z elektroniczną kontrolą nad procesami technologicznymi, gwarantujące bezpieczeństwo, niezawodność oraz lepszą jakość gotowego produktu.

Sterowany elektronicznie sprzęt dla małych centrów gotowania

Linia kompaktowa oferuje cztery profesjonalne urządzenia o małych pojemnościach: uchylne kotły wrzelne, patelnie oraz wielofunkcyjne szybkowary z funkcją miksera. Zaprojektowane idealnie do obróbki niewielkich ilości produktów spożywczych, zdolne do gotowania, pieczenia i smażenia potraw w krótkim czasie, dedykowane małym i średnim producentom przemysłu spożywczego, jak również laboratoriom tychże zakładów. Wszystkie funkcje dostępne w jednym kompaktowym urządzeniu pozwalają na zautomatyzowaną, łatwą pracę, bez konieczności stałej kontroli cyklu produkcyjnego ze strony personelu obsługującego, a niewielkie wymiary pozwalają optymalnie zagospodarować przestrzeń roboczą

wybierz urządzenie z serii Fast Line